Na božićnoj službi koju tradicionalno posećuje britanska kraljevska porodica, i ove godine našla se čuvena royal četvorka, a to su naravno prinčevi Harry i William sa suprugama.

Međutim, najviše pažnje su kao i uvek privukle Kate i Meghan.

Obe vojvotkinje opredelile su se za krajnje klasična izdanja, Kate je na sebi imala crveni komplet nešto tamnijeg tona, dok se Meghan opredelila za all black varijantu.

Kaputi A kroja, dvoredno kopčanje, fascinatori i rukavice u istom tonu, kao i obuća naravno, te neizostavne torbice.

Međutim, jedna torbica ovoga puta privukla je posebnu pažnju,

U pitanju je ona koju je nosila Meghan Markle, a isticala se svojom neobičnom formom.

Neobičnu otrbicu, baš kao i čizme, ali i kaput, potpisuje čuvena britanska dizajnerka Victoria Beckham.

Dizajn ove "kutije-torbe", inspirisan je starinskim kutijama za puder u koje su dobrostojeće dame nekada odlagale svoju šminku.

Po mišljenju mnogih, kao i po našem mišljenju, ova zanimljiva torbica na odličan način je razbila zapravo prilično monotonu kombinaciju Meghan Markle i dala joj poseban pečat modernog look-a.

Unutrašnjost torbice poseduje ogledalo duž čitave širine, baš kao što su to i imale nekadašnje pudrijere, a tu je i posben džep za karmin.

Ipak, na društvenim mrežama našao se i dobar deo negativnih komenatra, koji ovu torbicu opisuju kao suviše čudnu i preterano inovativnu, svakako nepraktičnu.

Kako se vama dopada?

Kako izgleda ova interesantna torbica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Promo

foto: Promo

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/