Da je teget njena boja, Victoria Beckham je to dokazala toliko puta do sada.

Tako da što se tog segmenta tiče, nismo uopšte iznenađeni.

Međutim, Vicky zaista ume da nas iznenadi. I dalje!

Ovoga puta u piatnju je na samo komad koji je ponela, već i njegov kroj u kombinaciji sa samom tkaninom, a onda i kompletnom kombinacijom. Na sinoćnoj reviji muške mode koja se održala u sklopu GQ London Fashion Week-a, Victoria i David  Beckham, pojavili su se ruku pod ruku, kao ubedljivo najstališ par večeri.

Ona u teget kombinaciji od glave do pete, a on u sivom odelu od tvida.

Iako se košulja sa trend detaljima u vidu animal printa (zmijske kože) isticala zbog ovog odličnog spoja, kao i zbog prilično dubokog dekltea u vidu V izreza, vodeći komad stajlinga definitivno su bile pantalone. U pitanju su pantalone dubokog struka, vrlo elegantnog kroja sa blago zvinastim nogavicama na peglu, a upadljivima ih je činio materijal - pliš.

Pliš za koji smo bili ubeđeni da je nestao sa modnih radara uveliko još prošle zime, iako je pre dve godine bio apsolutno hit.

Sudeći po izgledu ovog - savršenog zimskog komada, reklo bi se da će pliš i te kako opet dobiti svojih pet minuta slave ili možda i malo više.

Model kji je ponela Victoria dolazi naravno iz njene kolekcije, a u pitanju je pre fall za 2019.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/