Udobne i casual, Uggs čizme svoju popularnost najviše duguju poznatim damama, bile one pevačice, glumice ili manekenke. Upravo navedene celebrity zvezde obožavaju i dalje da ih nose, u svakoj sezoni, čak i po toplom vremenu u stecištu Holivuda, Los Angelesa. 

Na svom poslednjem putovanju, Rihanna nam je servirala još jedan bombastičan look sa aerodromskom pozadinom.

(Rihannin trik za nanošenje hajlajtera)

Poneki trendi komad, bazična podloga i njen prepoznatljivi stav rezultirali su ležernim outfitom koji izgleda možda i previše cool.

Iako je gotovo svaki odevni predmet na njoj pomalo oversize, trenutno nam ne pada na pamet mlada dama koja bi bolje ogovorila na takav izazov. Svetao jeans već je sam po sebi težak za stilizaciju, a u ovoj prilici uspeo je da izgleda dobro i dao početnu nozu za ceo stajling, a ona glasi: effortless.

(Rihannino carstvo: Kako diva osnažava žene i zarađuje bogatstvo svaki dan)

Crna dukserica sa kapuljačom išla je u spoju sa denim jaknom iste boje, a centralna tačka kombinacije ipak su kultne mekane čizme australijskog brenda u njihovoj najpoznatijoj camel verziji.

Neprovidne tamne naočare su must za zvezdu njenog ranga, a tote torba sa potpisom sa monogramom Christian Diora prisutna je čisto da nas podseti koliki je Rihanna modni insajder, kao i da je ovo ipak jedan skupoceni look.

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/