Dekolte od koga zastaje dah prošetale su Catherine Zeta-Jones u veličanstvenoj Zuhair Murid haljini teget boje, potom prelepa Margot Robbie u prefinjenoj beloj Chanel haljini sa zlatnim detaljima a la antiqie, kao i Robin Wright u seksi crnoj wraped up haljini sa Oscar de la Renta potpisom.

Međutim, ni jedna od njih nije izazvala senzaciju na sinoćnoj SAG dodeli u Los Anđelesu, kao što je to bio slučaj sa Lady Gagom, nominovanom za najbolju žensku ulogu u ostvarenju Star is born.

Pobednica u kategorji vodeće ženske uloge za 2018. godinu, po mišljenju SAG žirija bila je Glenn Close za ulogu u ostvarenju The Wife.

Ali definitivna pobednica crvenog tepiha, kako na SAG dodeli, tako i na svim ostalim prethodno održanim događajima, bila je i Lady Gaga.

(10 stvari koje niste znali o filmu "A Star Is Born")

Ovoga puta pevačica se odlučila za belo izdanje koje potpisuje Dior, a koje je tek pre par dana prvi put predstavljeno na Nedelji visoke mode u Parizu.

Haljina se isticala predivnim donjim delom sa naglašenim A krojem, te dubokim šlicem na nozi, koji je dosezao do struka!

Ovaj odvažnan otkrivajući detalj međutim nije nikako izgledao vulgarno, zahvaljujući takozvanom body kostimu koji je bio deo haljine.

(Lady Gaga, Marilyn Monroe, Rihanna: Nepoznate i šokantne činjenice iz života slavnih)

Duboki dekolte isto tako nije izgledao ni najmanje vulgarno, iako je neodvojivi deo ove kombinacije koja podrazumeva spoj sa dubokim šlicem.

Izgled je dodatno istaknut zalizanom kosom pokupljenom u elegantnu nisku punđu, te glamuroznim zlatnim nakitom u vidu čoker ogrlice, minđuša u obliku cvetova, te narukvica, koje potpisuje Tiffany & Co u posebnoj Blue Book kolekciji.

Fenomenalan make-up koji je podrazumevao usne u najtamnijoj nijansi crvene, zaokružio je pobedničko izdanje Lady Gage.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/