Keira Knightely odavno važi za damu kojoj reciklaža nije strana.

Britanskoj glumici nije bio problem da svoju Chanel haljinu koju je prošetala crvenim tepihom kasnije ponese i kao svoju venčanicu. 

Kaput iz kolekcije Burberry 2009, u kom je i dalje viđamo, odlučila je da priušti sebi pod jednim uslovom - dala je sebi obećanje da će ga nositi svakog dana.

U jednom intervjuju za Elle iz 2011., ispričala je da joj je majka branila da da ogromnu količinu novca za jedan takav kaput, te je ona mesecima razmišljala o istom. Na kraju je investirala u ovaj komad uz obećanje sebi da će ga nositi svakog dana, te i svake naredne godine. 

(Berlin, I Love You: Film koji ima najjaču glumačku postavu ove godine)

Zaista dati za kaput 2795 dolara, može biti nezamisliva kupovina za većinu od nas, ali kupovina kvalitetnog klasičnog kaputa koji će se nositi čitavu dekadu i nije tako loša investicija.

Keira je ispunila svoje obećanje, s obzirom da Burberry kaput nosi u svim mogućim prilikama, što se da videti u slikama u nastavku teksta.

Za ovu priliku Keira je kaput ponela lezerno, uz džins.

Ali glumica kaput nosi i u elegantnim prilikama, uz haljine i potpetice.

Kao i svaka druga devojka, kada je napolju hladno, glumičin najbolji saveznik je njen Burberry kaput.

Bez obzira da li će prošetati crvenim tepihom, ili će izaći do ugla po kafu za poneti, Keira se zaista ne odvaja od ovog večnog komada, koji svojom klasikom pristaje uz svaku odevnu kombinaciju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/