Od početka godine nismo imali prilike da vidimo prvu damu Amerike. To je intrigiralo mnoge, a posebno medije koji su se pitali gde je gospođa Trump. Međutim, nakon male pauze Melania je konačno odlučila da obraduje sve fotografe koji se utrkuju ko će pre da uslika njen najnoviji look.  

Melania Trump sa svojim je suprugom Donaldom Trumpom i njihovim 12-godišnjim sinom Baronom otputovala u Floridu na njihovo imanje Mar a Lago.

Za put, prva dama SAD-a obukla je outfit u camel boji, a zvezda kombinacije bile su predivne visoke čizme.

Melania Trump je izgledala fantastično u camel kaputu srpske dizajnerke Roksande Ilinčić i predivnim čizmama u istoj nijansi modne kuće Gianvito Rossi. Iako vrlo jednostavne, ova čizme s debljom visokom potpeticom upravo zbog svoje prefinjene jednostavnosti i savršenog dizajna vrlo lako dolaze u prvi plan i skreću pogled na noge.

(Ovako izgleda dom srpske dizajnerke Roksande Ilinčić)

Ispod elegantnog kaputa Melania je nosila rolku u takođe svetlosmeđoj boji, a vladavinu tople karamel boje "razbila" je s crvenom Birkin torbom brenda Hermes.

(Meghan Markle u sofisticiranoj haljini srpske dizajnerke)


izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/