Zanosna plavuša u senzacionalnoj Ralph & Russo haljini prošetala je ispred fotografa na after partyju Oskara koji tradicionalno organizuje Vanity Fair.

Mnogi je nisu prepoznali zbog drastične promene izgleda, koju je izazvala prvenstveno njena boje kose.

Naime, Selma Blair je tokom čitave svoje glumačke karijere bila poznata po kratkoj i paž crnoj kosi, te je ovaj prelaz u red plavuša, 46-godišnju glumicu učinio praktično neprepoznatljivom. Dodatnu zabunu stvorio je štap na koji se oslanjala, "čudno" se pomerajući.

Neki su znali, ali mnogi nisu, s obzirom da glumica u poslednje vreme radi manje da je u oktobru prošle godine javno otkrila da boluje od multipla skleroze.

(The look of love: 6 najbolje odevenih parova na dodeli Oskara 2019.)

U objavi koju je sa svojim pratiocima podelila na Instagramu otkrila je javnosti od čega boluje i zahvalila se producentima Netflixa što joj i dalje omogućuju da radi posao koji voli, iako ponekad nenadano padne, ispušta stvari, a pamćenje ume da joj bude prilično mutno.

Ništa od toga nije bilo evidentno kada je pozirala fotografima na svečanom Oskar after party-ju, sem možda njene mimike, ali i to je palo u drugi plan, jer je Selma izgleda apsolutno senzacionalno u top haljini od plisea, te sa kombinacijom neonskih tonova i crne boje.

Posben deo kreacije činio je predivan plašt, dok je crni štap koji je pomagao pri kretanju samo pojačao "wooow" efekat koji je Selmina pojava izazvala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/