Trodnevnu posetu ovoj egzotičnoj zemlji, Meghan koja je podmakloj trudnoći, uspela je da "iznese" na jedan vrlo elegantan način te smo moramo priznati uživali iz dana u dan, dok smo pratili njene izbore za posetu Rabatu, Kazablanki, Asni i planini Atlas tokom kojih je posećivala škole, diplomatske rezidencije i hipodrome.

Za vrlo svečanu večeru u domu britanskog ambasadora u Maroku, Meghan je obukla prelepu custom made Dior haljinu u aktuelnoj hit boji - bež.

Inspirisana marokanskim haljinama, Maria Grazia Chuiri je za Dior osmislila dugačku haljinu orijentalnog stila sa naborenim momentima oko vrata koji zahvaljujući kosoj stilizaciji te dijamantskom šavu čine ovu formu elegantnom i prefinjenom, te stvorenom za jednu royal "princezu".

(7 puta kada je Meghan Markle podržala eko modu)


Tog jutra kada je par došao, vojvoda i vojvotkinja posluženi su tradicionalnom marokanskom hranom za dobrodošlicu, a trudna vojvotkinja je sve prisutne ostavila bez daha zablistavši u crvenoj Valentino haljini koja krojem podseća na marokansku žensku nošnju.

(Ovako se nosi zimska belina: Meghan Markle u idealnoj zimskoj haljini s potpisom Calvina Kleina)


Uz nju je ponela Dior cipele, a cela kombinacija kompletirana je elegantnom torbicom i rukavicama.

Tokom posete Maroku, Meghan i Harry najviše su se fokusirali na položaj i obrazovanje žena, a pored toga su se i odlično zabavili - Meghan je imala priliku da nauči ponešto o pripremi i kuvanju tradicionalnih marokanskih jela, a ukazana joj je i čast iscrtavanja privremene tetovaže kanom, koji je nezaobilazna ženska tradicija ove zemlje.

Kraljevski par koji je Maroko posetio na zahtev britanske kraljice, iskoristo je slobodno vreme za aktivnosti koje njima lično prijaju, pa su između ostalog obišli i štale sa rasnim konjima, koji su Harryjeva velika ljubav.

Kako se najlepše ostavlja za kraj, za susret sa marokanskim kraljem Mohamedom VI, Markle je ponela raskošnu plavu haljinu sa potpisom čuvene Caroline Herrere.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/