Kraljica Letizia u poslednje vreme promoviše novi modni trend - reciklira kostime koje je već nosila u određenim prilikama, piše Stil.

(Svima se desi propust pa i njoj: Kraljica Letizia zaboravila jedno od osnovnih modnih pravila u svom najnovijem izdanju)

Otmena kraljica ovo ne radi prvi put, ali je u poslednje vreme to postalo češće nego inače.

I mi apsolutno nemamo ništa protiv!

Poslednji put je bio na gala večeri koje je španska kraljevska porodica priredila predsedniku Perua, Martinu Vizcarru, i njegovoj supruzi, Maribel Diaz, u sredu. 

Letizia je nosila istu haljinu koja je prethodno nosila na venčanju princa Williama i Kate Middleton, u aprilu 2011. i koju je dizajnirao Felipe Varela.

Nekoliko dana pre prijema predsednika Perua, kraljica je u Madridu prisustvovala ceremoniji predaje državne zastave padobrancima Napuljske pešadijske konjice i "reciklirala" još jednu kombinaciju koje takođe potpisuje njen omiljeni kreator Felipe Varela.  

Kraljica Letizia ju je prethodno nosila 12. oktobra 2016. godine povodom nacionalnog praznika i tada je bila na meti kritike zbog sličnosti haljine sa dizajnom iz kolekcije Oskara de la Rente proleće-leto 2011. godine.

Pored ova dva modela, moramo dodati i belo odelo sa podignutim reverima koje je Letizia nosila 14. februara ove godine, a pre toga je to isto odelo prvi put ponela davne 2003. godine.

Umesto crnih cipela koje je nosila uz ovo odelo pre 16 godina, ovaj put se odlučila za bež salonke

Letcija je definitivno kraljica stila, i šta god da obuče, i ma koliko puta - ona to uvek iznese kako treba

Izvor: Stil/ J. Radojević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/