Argentinski predsednički par je boravio na turneji po Aziji tokom koje je, pored političkih pitanja, u prvom planu bio modni stil prve dame Argentine Juliane Awade.

Lepa brineta ne može da prođe neprimećeno gde god da se pojavi, a njene opuštene i elegantne modne kombinacije nailaze na odobravanje modnih stručnjaka. Zato su je prozvali argentinskom Jackie Kennedy.

Njen ukus za modu nije iznenađujući s obzirom na to da dolazi iz sirijsko-libanske porodice koja je vlasnik nekoliko modnih brednova, a dok nije postala prva dama i sama je bila jedna od zaposlenih.

Argentinska Jackie razočarala u susretu sa Brigitte Macron: Juliana Awada u satenskoj haljini cvetnog dezena ostala u senci prve dame Francuske

Julijanin stil je pre svega opušten i ženstven. Voli lepršave haljine, pogotovo one sa cvetnim desenima i neobičnim šarama, ali se ne plaši i da rizikuje sa običnim farmerkama koje ističu njenu figuru. Malo se šminka, neguje prirodni izgled, a i frizura joj je najčešće opuštena.

Budući da savršeno poznaje modu, nema svog stilistu, te sama bira kombinacije sa kojima retko greši.

Tokom njene posete azijskim zemljama najčešće je birala lepršave haljine, ali i tunike kako bi odala počast zemljama koje je posećivala. Ovo su neke od najupečatljivijih modnih kombinacija koje je Julijana nosila tokom ove turneje.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/