Prva dama Amerike Melania Trump odala je priznanje za hrabrost ženama iz 10 zemanja širom sveta. Ovom prilikom istakla je da su hrabre žene ono što je potrebno našem društvu.

Nagrade su dobile žene iz Bangladeša, Džibutija, Egipta, Irske, Jordana, Mjanmara, Perua, Šri Lanke, Tanzanije, ali i novinarka Olivera Lukić iz Crne Gore. Pored novinarki nagrade su dobile žene koje rade u policiji.

(Crno-bela kombinacija Melanije Trump: Prva dama Amerike u klasičnom izdanju koje joj fenomenalno stoji)

I ovaj put, izgled prve dame bio je u prvom planu pa je mnoge oduševio kožni zeleni trenč kaput u kome se pojavila na ceremoniji. Kaputi su, u poslednje vreme, čest izbor Melanije Tramp pa iako fenomenalan, ovakav njen izbor nije mnogo iznenadio.

Kreacija Alexe Chung rasprodata je u rekordnom roku nakon što se prva dama pojavila u ovom izdanju. Izgled je upotpunila čuvenim Christian Louboutin bež salonkama

Nakon dodele nagrada Melania se vratila u Belu kuću da dočeka prvu damu Češke Moniku Babišovu

Mnogi su uporedi glamurozan izgled dve prve dame i dok Melanija nije stigla da se presvuče to nimalo nije umanjilo njenu "modnu pobedu". Prva dama Češke odabrala je dugačak roze kaput sa krznom na rukavima i štikle u neutralnoj nijansi, a ispod kaputa je nosila belu haljinu. 

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/