Od jarkih tonova i nežnih pastelnih nijansi do raskošnih uzoraka koji i najjednostavnije modele pretvaraju u statement odevne komade, boje će bez sumnje vladati prolećnom sezonom u modnom svetu. Jedan od najefektnijih načina na koji ih možete uklapati krije se u jednostavnom modnom triku. Umesto pomnog biranja odevnih komada i modnih dodataka u komplementarnim bojama koje spojene zajedno stvaraju skladnu kolorističku priču kombinacije, jednako efektna formula za savršeni izgled krije se u jednostavnosti monohromnih kombinacija.

(Dva modela haljina koja će obeležiti proleće)

Istovremeno jednostavne i efektne, monohromne kombinacije u narednim nedeljama zavladaće uličnom modnom pistom. Od all black kombinacija kao svestranog i neutralnog favorita monohromnog sveta, te njihove prozračnije i svetlije varijante obojene belom bojom do trendi kombinacija u nijansama crvene, ružičaste, plave i zelene boje – ovog proleća savršeni izgled lako je pronaći u kombinacijama u kojima je baš svaki komad obojen istom bojom.

Za razliku od zimskih jednobojnih kombinacija, njihovo prolećno izdanje donosi igru novim trendi nijansama. Među novim pomacima unutar jedobojnih kombinacija ističu se uzorci u kojima osnovna boja izgleda još uvek bitno preovladava, dok su druge boje tek decentni dašak svežine u modnim dodacima.

Za ležerni look koji ćemo pronaći u kombinaciji nekoliko komada od trapera, za moderno izdanje klasične poslovne uniforme ili efektni večernji izgled za koji će vam treba minimalno vremena i truda, u nastavku donosimo odlične monohromneoutfit ideje u kojima možete pronaći inspiraciju za uvek efektne i uvek savršene prolećne kombinacije.

Izvor: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/