Među poznatim ličnostima koje imaju privilegiju da dobiju prve najnovije dizajnerske komade, direktno sa pista, našla se i trenutno omiljena modna članica najpoznatije kraljevske porodice na svetu.

(Ovako se nosi zimska belina: Meghan Markle u idealnoj zimskoj haljini sa potpisom Calvina Kleina)

Meghan Markle fascinirala je okupljene na Trafalgar Square kada su ona i princ Harry stigli u Kanadsku kuću, povodom obeležavanja dana Commonwealth-a.

Vojvotkinja od Saseksa odlučila se za kostimErdema Moralioglua iz njegove najnovije kolekcije za Fall 2019.

Smaragdnozeleni oversized kaput, s vezom crnih šljokica, sa haljinom od istog dezena i teksture savršeno je pristajao budućoj mami koja je prenela kompletan look koji smo premijerno videli  na modelu Guinevere Van Seenus tokom London Fashion Week-a pre nekoliko nedelja. 

Markle je ipak, "preskočila" veo i baletanke, preferirajući da kompletira svoj izgled Aquazarra potpeticama i crnom klač torbom

Inače sam Erdem spada u dizajnere koji su čest izbor royal dama, a on sam je svoju prolećnu kolekciju za 2018., posvetio britanskoj kraljici Elizabeth II. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/