Mi smo inspiraciju potražili na ulicama Milana, Pariza, Njujorka i Londona na kojima su prekrasne dame nedavno prošetale sve najvažnije trendove modnih dodataka za proleće i leto. Ako vam treba malo sveže inspiracije proverite šta smo otkrili. 

Najpopularniji nakit i trendi oblici sunčanih naočara

Sve što ovog proleća i leta treba da znate i imate kada je u pitanju nakit su biseri i perle. Biserne minđuše, višestruki lančići u kombinaciji zlata i bisera, biserne ukosnice i narukvice – prigrlite trend i izaberite statement nakit koji će odgovarati vašem stilu. Trend su prigrlili i svi high street brendovi tako da vam izbora sigurno neće nedostajati. 

Gotovo ništa ne može da promeni vašu modnu kombinaciju kao što to mogu sunčane naočare koje su poslednjih sezona postale neizostavan komad svakog outfita. I ove godine će kao i prošle dominirati mačkasti okviri (čak i oni obloženi biserima), ali i modeli sa ogromnim okvirima u stilu 70-ih te mnogima omiljene naočare sa staklima u bojama. 

Modne torbice – koje će se nositi ovog proleća i leta

Složićete se da je svaka nova sezona dovoljno dobar razlog za kupovinu nove torbe. A ovog proleća će se nositi torbice koje prizivaju trendove prošlosti i a isto će popularni da budu  i modeli koji su u modi već godinama. Sa sitnim razlikama u veličini, dimenzijama ili obliku veseli nas da su i dalje u trendu praktične vrećaste torbe koje već godinama ne izlaze iz mode. 

Ako već imate sličan model, znate kako je praktično kada u torbu stane sve što vam je potrebno da preživite dan – i smartphone bez kog  se ne snalazite, i najdraže slušalice bez kojih ne možete da preživite i šminka i novčanik i sve one druge neophodne sitnice. 

Veseli nas što su u modi i dalje super popularni ruksaci svih stilova, veličina i boja koji svakim svojim novim izdanjem izgledaju sve više chic. Ako ne želite da propustite glavni trend sezone onda, ako već niste, obavezno nabavite prozirnu torbicu od vinila ili pletenu torbu-košaru koje su još prošle godine zavladale ulicama modnih metropola. 

Kape i šeširi – prolećno/letnji trendovi

Od ostalih modnih dodataka, kape i šeširi će ponovo  biti veliki prolećno, letnji trend. Ako ste u potrazi za novim trendi modnim dodatkom kojim ćete i lice da zaštite od sunca, svakako na popis za kupovinu ovog proleća dodajte i šeširić s kratkim obodom, baš poput onih koje smo svi nosili u devedesetima. Ekstra utisak ostavite odabirom printa i boje – sa kariranim uzorkom ili neonskim bojama nećete pogrešiti. 

U najavama prolećnih trendova na ulicama modnih prestonica  zablistale su i mornarske kape koje su sve velike modne kuće uvrstile u svoje prolećne kolekcije, a modne influenserke i blogerke ponosno prošetale ulicama. Sa tilom ili bez, mornarska kapa je osvojila srca devojaka koje ih kombinuju uz sve, od traper jakne, raskošnih kaputa, udobnih do romantičnih haljina. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/