Predsednik Francuske Emanuel Macron i prva dama Brigitte Macron ugostili su jordanskog kralja Abdulaha II i kraljicu Raniu u Jelisejskoj palati, piše Stil.

(Vatreno izdanje prve dame Francuske: Brigitte Macron očarala u Dior crvenoj haljini sa dubokim šlicem)

Za susret sa kraljevskim parom Brigitte Macron je odabrala elegantnu haljinu u tamno plavoj boji sa zanimljivim detaljem na grudima.

Haljinu, kao i većinu garderobe u ormaru prve dame Francuske potpisuje Louis Vuitton. Brigitte je izgled upotpunila salonkama u nijansi haljine.

Iako je ostala verna svom stilu koji mnogi hvale, ali je i dosta onih koji ne podržavaju prekratke haljine na 65-godišnjoj prvoj dami, Brigitte je ovaj put ostala u drugom planu budući da ju je izgledom zasenila kraljica Rania.

Kraljica Jordana je u Jelisejsku palatu došla u odvažnoj modnoj kombinaciji.


Ona nije oklevala da se obuče u crnu kožu od glave do pete, još jednom pomerajući granice pravila oblačenja članova kraljevske porodice.

Kraljica Rania je odabralaplisiranu suknju od crne kože sa postavom od čipke uz koju je iskombinovala crnu kožnu košulju koja podseća na na sako. Ceo izgled je naglasila crnim salonkama i modernom malom torbom.

Izvor: Autor A.K. / Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>https://www.instagram.com/elleserbia/