Latino diva definitivno je dama koju ili volite, ili ne možete da smislite. Isti slučaj je sa njenim stilom, ili izazove WOW, ili se pitate šta joj se desilo. Jedan naš poznanik ima prilično dobro objašnjenje - J.Lo prosto uvek za sobom "vuče" taj latino kič, to je jače od nje.

I sada, kada bi ona bila žena koja nema te rasne obline, možda bi sve te kombinacije na granici kiča, i prošle ali avaj, to nije slučaj.

(Beličast kaput + patike: Jennifer Lopez u do sada neviđenom basic izdanju)

Ipak, i Jennifer je dosta napredovala u domenu stila, te naučila kako da izgleda super bossy kada ide na sastanke, premijere i druge značajne događaje. Isto tako je naučila i da na jedan seksi način iznese crno odelo, i to tako da ono na njoj izgleda too hot!

(Prva zajednička kampanja para je TOO HOT : Pogledajte promo slike Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza za Quay Australia)

Tako je bilo juče kada se uputila na gostovanje na njujorškoj radio stanici Sirius.

Ekstremno visoko poditnut rep, bela košulja na falte i crni kostim izdužili su njenu figuru, dok se za seksepil pored figure, nežne šminke i osmeha, pobrinuo i model rokerskih čizmica na špic i visoke potpetice, te trendi kožna torba sa lancem.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/