Michelle Pfeiffer se polako, ali sigurno vratila u žižu interesovanja svetskih medija nakon malo duže pauze koju je napravila.

Jednu od omiljenih glumica na svetu videli smo na premijeri njenog najnovijeg filma "Ant-Man and the Wasp", inače nove Marvelove ekranizacije u kojoj glumi superheroinu Janet Van Dyne.  

Trostruko nominovana glumica za Oskara priznaje da je "povratak" na glumačku scenu bio neplaniran, a da je isto tako neplanirana bila i dugačka pauza koju je napravila. 

Michelle (60) ističe da je u pitanju bila njena želja da se ne odvaja previše od porodice.

"Nikada nisam izgubila želju za glumom. Osećala sam se kao kod kuće na svakom snimanju. Moram priznati da sam uravnoteženija osoba kada radim." 

(Michelle Pfeiffer otkrila tajnu dugogodišnje ljubavi!)

"Ali sam inače bila vrlo oprezna kada se radi o tome gde se snimao film, koliko sam udaljena od dece, i koliko će to dugo trajati - da li se to uopšte uklapa u raspored sa obavezama oko dece", iskrena je bila glumica. 

Michelle se oduvek smatrala za jednu od najlepših holivudskih glumica, ali u intervju za martovsko izdanje magazina People ističe da ona nije toliko vodila računa o svom izgledu i lepoti sve do 40-e godine. 

"Pušila sam cigarete, jela šta god sam htela i prala sam lice sapunom. Ljudi su bili užasnuti time", rekla je glumica. Jedino o čemu sada, u svojim 60-im razmišlja, jeste da bude u mogućnosti da ostari lepo i da nikada ne dođe u situaciju da izgleda kao voštana figura." 

Popularna glumica je ove godine obeležila 25 godina braka sa producentom David Kelleyem (61) koga je upoznala "na slepo" dva meseca pre nego što je usvojila ćerku. Njih dvoje imaju sina, koji sada ima 23 godine. 

Što se tiče glume, glumica je istakla da nije završila sa tim i da ima još puno toga da kaže i pokaže.

"Nikada neću biti jedna od onih što se penzionišu." 

Pogledajte u nastavku trejler za glumičin novi film:

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/