Na turneji smo ga viđali u kožnim monogramnim prslucima Louis Vuitton, ponekad dodajući jednu dijamantsku ogrlicu oko vrata ili "sitnicu" poput sata od 200.000 dolara na ručnom zglobu. 

Ovog vikenda, na zabavi u Londonu koja je obeležila kraj Drizzy turneje, reper je imao još jedan zapažen modni trenutak. Nosio je posebno krojenu crnu kožnu jaknu sa detaljem u vidu ledenom plavom bojom koja se spuštala niz rukave.

U pitanju je komad brenda Mowalola britansko-nigerijske dizajnerke Mowalola Ogunlesi.

(Riri odobrila: Dva načina kako da nosite trench mantil po uzoru na Rihannu)

Međutim, poseban detalj činila je poleđina jakne koju je krasila ilustracija Halle Berry (preciznije njenog lika Jinx iz filma James Bond iz 2002. godine Die Another Day).

Iza upečatljive ilustracije stoji umetnik-dizajner Julian Consuegra.

Berry nije jedina kultna seks bomba čiji je portret krasio Drakeova leđa, a pevač takođe poseduje i tetovaže lepotica kao što su pevačice Aaliyah i Sade.

Dok je Drake poznat po nošenju brendirane odeće iza čijeg potpisa stoje mahom muškarci, ovoga puta poneo je komad manje poznate dizajnerke i time izazvao interesovanje modnih medija. I iako nije potpuno uronjen u modni svet, lepo je videti ga u nečem off-beat, a da to pritom i dalje ističe njegovu ličnost.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/