Ove godine čuvena glumačka i modna imena koja stoje iza fenomenalnog brenda The Row, maksimalno su poentirale sa stajlingom.

Mary-Kate i Ashley opredelile su se (kao i obično) za koordinisane toalete, a njihov izbor za ovu glamuroznu priliku bio je Chanel, ali vintage Chanel.

Maksi kožne haljine crne boje isticale su se fantastičnim krojem koji prati liniju tela, ali u isto vreme i naglašava ženstvenu siluetu.

(Met Gala debakl: Njih dvojica su dokaz da muškarci i te kako mogu da preteraju)

Mary-Kate odabrala je nešto glamurozniju kreaciju sa suknjom A kroja, ispod koje je provirivala postava u žutoj boji, dok je Ashley ponela suknju sirena kroja, a gornji delovi su se isticali volumenom u predelu ramena.

Zlatna dugmad bila je sasvim dovoljan detalj da zaokruži nadasve upečatljive toalete.

(Oops, moda je krenula po zlu: Najbizarnija izdanja sa Met Gale 2019)

Ipak, Ashley se pobrinula da još jedan detalji bude maksimalno efektan, u pitanju suYves Saint Laurent čizme iznad kolena od zmijske kože.

Kada se kompletan izgled uzme u obzir sasvim je jasno ne samo zašto čuvene bliznakinje imaju praktično eksluzivno pravo da ne isprate temu događaja, već i zašto se niko drugi ne usuđuje da uradi to isto.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/