Čuvena australijska pevačica Kylie Minogue konačno je otvoreno progovorila o svojoj borbi sa rakom dojke, priznavši da ju je teška bolest sprečila da ima decu.

Džepna Venera prisetila se 2005. godine kada joj je dijagnostikovan kancer, i objasnila kako je to uticalo na osnivanje porodice u njenom slučaju.

"Imala sam 36 godina kada sam dobila dijagnozu. Tada sam bila u drugoj polovini života", rekla je Kajli, pa dodala: "U to vreme o deci još uvek nisam razmišljala, ali bolest je sve promenila".

Pevačica je prokomentarisala i mogućnost da sada postane majka.

"Očigledno je da ne želim da previše mislim o tome, ali da, pitam se kako bi to bilo. Svi kažu da postoji mnogo opcija, ali ne znam."

(Madonna: Ja sam majka šestoro dece i pored toga uspevam da budem aktivna. Niko osim mene to ne može!)

Kylie je istakla i da žali za nekim stvarima u životu, ali da se trudi da ima pozitivan stav prema svemu.

"Sada imam 50 godina i mnogo sam opuštenija u životu. Ne mogu da kažem da se ne kajem za neke stvari, ali mogu da kažem da bi mi bilo teško da nastavim dalje da sam nešto klasifikovala kao kajanje, tako da sada moram da budem filozofski nastrojena koliko god to mogu. Morate da prihvatite gde ste i da nastavite dalje sa te tačke, ne vredi žaliti i osvrtati se na ono što je bilo", objasnila je ova muzička diva.

Kylie kaže da ipak najviše žali što je lagala samu sebe kada je reč o ljubavnim odnosima.

Ovo je potpuno razumljivo, s obzirom da je javnost upućena u njene veze, koje su se završavale veoma burno i uglavnom je ona bila ta koja je prevarena ili ostavljena.

No, Minogue je naglasila kako to ne znači da više ne veruje u ljubav. To dokazuje i njena aktuelna veza sa 45-godišnjim Paulom Solomonsom, kreativnim direktorom britanskog izdanja magazina "GQ" u kojoj je voljena, srećna i ispunjena.

Izvor: Blic Žena

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/