Iako uvek elegantna od glave do pete, u skupocenim materijalima i dizajnu sa potpisom Melania Trump ovog puta još jednom je uspela da iznenadi javnost svojim outfitom, piše Stil.

Prva dama Amerike odabirom razigrane teksas haljine u kojoj se pojavila na zabavi koju je predsednički par priredio na travnjaku Bele kuće, oduševila je sve prisutne jer je stajling u isto vreme bio nonšalantan, ali ipak i elegantan.

Melanija je demonstrirala da joj i teksas odlično stoji i da odeća od ovog popularnog materijala može i te kako da prođe i za službene događaje. A široki osmeh koji je ovaj put pokazala znatno više nego inače, baš je odlično priličio ležernijem izgledu.

Naravno, ni ovog puta nije reč o haljini bez potpisa, a ovo odlično izdanje u tamnom teksasu prošiveno belim koncem, potpisuje poznata novozelandska dizajnerka Emilia Wickstead, a na tržištu se može naći po ceni od 1,195 dolara.

Poznata i po tome što njene kreacije rado nose i dve slavne članice britanske kraljevske porodice, vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton.

Izvor: Stil