U jeku predsedničke kandidature, u momentu kada trenutno presedavajući čovek Sjedinjenih Američkih Država drži 70-minuti govor, koji je ujedno i najvažniji tokom njegove aktuelne kandidature, internet zajednica grmi od šala zbijenih na račun outfita Melanie Trump.

Naime, prva dama Amerike pojavila se u maksi plise haljini, neon zelene boje koja dolazi iz modne kuće Valentino, u pitanju je kolekcija proleće/leto 2020, a haljina se pored plise tkanja ističe i gornjim delom u vidu plašta.

Stajling je dodatno naglašen tankim kaišem u tamno ružičastoj boji, kao i vrtoglavim tamno ružičastim potpeticama.

Razlog zbog koga je prašina dignuta u vezi ovog modnog izdanja nije ogromna upečatljivost, kao što je to uglavnom slučaj kada je u pitanju lepa Slovenka, već boja haljine koja je identične boje kao takozvani "zeleni ekran", koji se koristi za projektovanje slika na televizijskom programu.

MelAnia je prekrišla osnovno pravilo pojavljivanja u tv programu "nikada se ne pojavljuj ispred kamera u neon zelenoj boji", pogotovo u ovom osetljivom slučaju kada ti dobar deo birača nije naklonjen.

Razlog zbog koja je Melania sa svojom haljinom zavrišla u svim medijima kao mim i po svoj prilici mnogo veća vest od svog supruga.

Posledje modno izdanje prve dame Amerike u potpunosti je zasenilo govor Donalda TRumpa.