Imamo sjajnu vest u svojoj letnoj garderobi verovatno već imate najpopularnije haljine koje će se nositi ove jeseni, samo što ćemo ih umesto sa sandalama i slamnatim šeširima kombinovati sa mantilima i čizmama.

Karirana haljina

Karirane haljine obožavamo u svim godišnjim dobima, a čini se da će ove sezone ostati relevantne i u hladnijim mesecima. Ganni i Stine Goya imaju nekoliko sjajnih u svojoj ponudi pa ako ne znate odakle biste krenuli, počnite od omiljenih scandi brendova.

Pletena haljina

Preko jednog od najvećih hitova letne sezone- pletene haljine, ležerno nabacite oversized sako ili mantil et voilà, ove jeseni nemate više šta da tražite pred ormarom. Ako niste spremni da izdvojite za Jacquemusa ili Cult Gaiu, znajte da su pletene haljine odjeknule i u highstreet krugovima, pa nećete morati da idete mnogo dalje od Zare da pronađete zadovoljavajući model.

Haljina sa statement kragnom

Statement kragni nećemo se rešiti još neko vreme, nosćemo ih i kroz nadolazeću jesenju sezonu. Pokazale su se kao veliki hit na streetstyle fotografijama s CPHFW-a koji se je održao početkom avgusta, a sasvim smo sigurni da tamošnje trendseterke znaju što rade. Možete ih pronaći praktično svugde, od onih s dizajnerskim potpisom do highstreet bombončića.

Izvor: elle.hr