Čuvena glumica koja je napunila 80,  priznala je kako je radila zahvate na području oko očiju i vilice. "Dosadilo mi je da uvek izgledam umorno", rekla je.

Nema dileme da Jane Fonda izgleda senzacionalno i u 80. godini. No, oskarovka i aktivistkinja koja je tokom života izgradila impresivno fitnes carstvo, priznala je kako svoj mladoliki izgled ne duguje samo dobrim genima, kako se do sada mislilo.

"Drago mi je što izgledam dobro za svoje godine, ali radila sam plastične operacije", priznala je glumica u novom dokumentarcu "Five Acts" koji prati njen život. "Neću lagati o tome", rekla je oskarovka.

Konačan spisak: 8 najzdravijih namirnica na svetu

U dokumentarcu koji se očekuje 24. septembra glumica je priznala kako se osećala loše zbog činjenice da želi da se podvrgne plastičnim operacijama.

"S jedne strane mrzim to što sam imala potrebu da promenim svoj fizički izgled da bih se osećala OK", rekla je. "Volela bih da je bilo drugačije. Volim starija lica. Volim da se uživim u lica. Volela sam lice Vanessa Redgrave", dodala je slavna oskarovka.

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodinjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Christie Brinkley

Fonda je priznala kako bi volela da je bila "hrabrija". "No, to sam, što jesam", zaključila je glumica, svesna toga da ne može da promeniti greške iz prošlosti.

Ono na što je posebno ponosna je to što je dan danas sačuvala odličnu liniju. I danas vežba s jednakom predanošću kao i nekad, a posebno voli pilates, no danas vežba ipak "malo blažim tempom".

U održavanju vitke linije i mladolikog izgleda glumica otkriva kako joj pomaže pravilno držanje. "Kada se uspravim, to je onda sasvim drugi izgled", rekla je Fonda, dodajući kako su godine naposletku samo broj.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/