U martu ove godine saznalo se da je zanosna italijanska glumačka diva, 54-godišnja Monica Bellucci već duže vreme u vezi sa 18-godina mlađim dečkom, francuskim umetnikom Nicolasom Lefevbreom. 

Čini se da svako njihovo pojavljivanje u paru izazove malu pometnju na ulicama, a tome su svedočili i prolaznici u Veneciji proteklog vikenda.

Par inače živi u Francuskoj, a prošlog vikenda se zaputio na radno-romantični odmor.

(Tri najbolja izdanja Monice Bellucci iz aprila)

Naime, slavna glumica je bila jedna od uzvišenih gošći venecijanskog bala pod maskama i za tu priliku je odabrala elegantnu kombinaciju damske haljine sa korsetom i crnim plaštom, koju potpisuje Dior.

Par je u martu otkrio da se vole, a zanosna glumica ga je povela na Nedelju mode u Parizu, i u sklopu velike Chanelove revije predstavila javnosti. 

(Najvreliji par Chanel revije: Monica Bellucci i njen novi dečko Nicolas Lefevbre)

Od tada su viđeni na dosta javnih događanja pa se i šuškanja o novom braku čuju sve glasnije iako je glumica svojevremeno izjavila kako će nakon dva braka dobro razmisliti hoće li i kada se opet upustiti u sličnu "avanturu".

Glumica je naime od 2013. godine razvedena od poznatog francuskog glumca Vincenta Cassela sa kojim je u 14 godina dugom braku dobila dve ćerke, 14-godišnju Devu i osmogodišnju Leoni, a pre Vincenta u braku je bila i sa modnim fotografom Claudijem Carlosom Basoaom.

Sa novim partnerom, francuskom umetnikom Nicolasom u vezi je navodno od maja 2017. godine, a kako se čini, ljubav im je prilično čvrsta, a svoju bliskost i sličnost pokazuju upravo zajedničkim pojavljivanjem na brojnim modnim događanjima u kojima uživaju.

Za razliku od bivše supruge, glumac Cassel je pre manje od mesec dana dobio dete, još jednu ćerkicu, sa novom, 30 godina mlađom suprugom, francuskim modelom Tinom i trenutno uživa u čarima roditeljstva.

izvor: Stil /cover.style

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/