Hurley je poznata kao dama koja ume da privuče pažnju.

Svi pamtimo njen sada već kultni dolazak 1994. godine na premijeru filma "Four weddings and a funeral", kada se pojavila zajedno sa tadašnjim momkom, engleskim glumcem Hugh Grantom u Versace haljini sa zihernadlama.

(Posle 25 godini u haljini kojom je odat omaž kultnoj PIN DRESS: Elizabeth Hurley u seksi kreaciji brenda Versace sa zihernadlama)

Iako nikada više nije ponovila taj momenat, Harley (53) izgleda senzacionalno i vrlo mladoliko, te pleni nekom neverovatnom energijom gde god sa se pojavi.

(I dalje najseksepilnija: Elizabeth Hurley u mini ljubičastoj haljini očarava sa 53)

Tako je bilo i juče kada je jedan sivi njujorški dan "obojila" u pink boju zahvaljujući maksi haljini na jedno rame koju je ustručila zlatnim kaišem.

Neutralna šminka s fokus na ružičaste tonove i dva njena zaštitna znaka - ta prelepa ombre kosa i razoran osmeh, pobirnuli su se da njen prirodna lepota dođe do izražaja a u fokusu bude haljina od prozirnog muslina sa diskretnim šlicem.  


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/