Kanski festival uvek privlači holivudsku elitu, ali iz godine u godinu prave zvezde crvenog tepiha najprestižnijeg filmskog festivala nisu glumice, već manekenke, i to mahom one iz VS ekipe "anđela". 

Tako je i ove godine čini se. 

(Počelo je: 8 najlepših izdanja sa otvaranja 72. izdanja Kanskog festivala)

Na premijeri filma Les Miserable koja je održana sinoć tokom drugog dana 72. izdanja Kanskog festivala, videli smo nekoliko poznatih dama na crvenom tepihu, od kojih je samo jedna uspela da izazove taj glamurozni dolazak. 

(Drugi dan Kanskog festivala: 10 najlepših izdanja koja su popravila utisak sa otvaranja) 

U pitanju je brazilska lepotica Alessandra Ambrosio koja se na crvenom tepihu pojavila u vrlo izazovnoj haljini koja je pokrila tek mali deo njenog izvajanog manekenskog tela.

Ambrosio je izabrala izazovnu svetlucavu haljinu u vatrenocrvenoj boji koja je u naborima prekrila njene intimne delove i kreirala svojevrstan plašt od prozirnog muslina koji je manekenki poslužio kao "rekvizit" tokom profi poziranja ispred okupljenih fotografa koji su jedva čekali da se pojavi neka ovakva gracija. 

Seksi noge manekenka je izbacila u prvi plan, dok je svoju figuru istakla maksimalno uz pomoć zlatnih stileto sandala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/