Iza nas je uzbudljiv vikend na 72. Kanskom izdanju, a najposećeniji događaj bila je premijera novog Almodovarovog filma "Dolor y Gloria" na kojoj su pored zvezda filma, prodefilovale i celebrity dame.

Jedna dama istakla se u moru drugih, pak.

Bella Hadid je definitivno bila zvezda crvenog tepiha.

(Party look s potpisom supermodela: Eva Herzigova u providnom topu pokazala grudi na svečanoj Dior večeri)

Popularna manekenka prošetala je crvenim kanskim tepihom u asimetričnoj, svilenoj haljini koju potpisuje Roberto Cavalli, sa izvezenim kristalima od rubina na breteli haljine, dubokim izrezom sa strane i potpuno otvorenom leđima.

Magnifique!


Ako je po nečemu poznata Bella, onda su to odvažne kreacije koje nosi, bez obzira da li je u pitanju haljina koja puno otkriva ili crvena boja kojoj je Bella sklona u festivalskim danima. 

Iako je Kan sinonim za glamurozne haljine, koje su najčešće specijalno šivene za svetske zvezde, ovo nije prvi put da smo vintage haljinu Roberta Cavallia videli u Kanu.

Naime, šest godina ranije, Sharon Stone je prva ponela ovu haljinu, povodom zabave koju je priredio brend nakita DeGrisogno 2013. godine. 

Haljina je takođe bila deo kostima u filmu "Mission impossible III", 2006. godine, kada ju je nosila glumica Maggie Q.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/