Prva dama Amerike Melania Trump otputovala je u subotu sa suprugom Donaldom u zvaničnu posetu Japanu.

Za ljubitelje perfektnog stila lepe Slovenke, ali i mode generalno, ovaj put je prava poslastica - kao što smo i očekivali, Melania je za samo dva dana promenila čak 6 fenomenalnih odevnih kombinacija!

Za sam put u Zemlju zalazećeg Sunca, prva dama Amerike izabrala je laganu, lepršavu haljinu A kroja, sa simpatičnim letnjim motivima i pojasom koji je dodatno suzio njen vitak struk.

U pitanju je kreacija slavnog dizajnera Calvina Kleina, a uz haljinu je ponela i cipele sa visokom, ali udobnom štiklom, koje potpisuje Christian Louboutin. Prvo veče u Japanu provela je u društvu supruge japanskog premijera, sa kojom je posetila Muzej digitalnih umetnosti.

Ovom prilikom nastale su fenomenalne, gotovo hipnotišuće fotografije, koje su brzinom svetlosti obišle svet. Za posetu muzeju, Melania je obukla savršeno krojen tamnozeleni kombinezon drugih rukava, koji je uparila sa crnim lakovanim salonkama.

Nakon muzeja, dame su se pridružile svojim muževima i svi skupa su prisustvovali takmičenju u sumo rvanju.

Za takmičenje se Melaniji kao prikladniji izbor učinila prelepa pink haljina, pa je nju ponela uz špic salonke sa visokom štiklom u istoj nijansi.

Nakon što su s pažnjom ispratili takmičenje, američki predsednički i japanski premijerski par zajedno su večerali.

Narednog jutra su Melania i Donald Trump i zvanično dočekani, i to od strane samog japanskog cara Naruhita i carice Masako.

PageBreak

Upriličena je svečana ceremonija dobrodošlice, nakon koje su Trump i Naruhito otišli na sastanak, a carica je Melaniji predstavila deo japanske kulture.

Ako je sudeći prema fotografijama, dame su se brzo sprijateljile i veselo ćaskale.

Melania je, sasvim očekivano, briljirala kada je reč o modi, ponevši belu haljinu kratkih rukava dužine do ispod kolena, sa izvezenim cvetnim detaljima, uz koju je ponela crvene salonke sa visokom štiklom.

Nakon druženja i sastanaka u carskoj palati, Melania i Donald Trump pozvani su na svečani banket.

Kako je prilika nalagala strogu eleganciju, prva dama Amerike pojavila se u nežnoj, dugoj haljini od svile boje slonovače, sa našivenim ogrtačem koji seže sve do poda.

Haljinu krase i svetlucavi detalji u obliku listova, zbog kojih se Melania odlučila za metalik sive salonke.

Ne znamo da li je u pitanju slučajnost ili tajni dogovor, ali dame sa dva kraja planete bile su modno usklađene - obe su nosile duge toalete identične boje, a odlično raspoloženje na banketu je vladalo sve vreme.

Za posete posete bazu američkih marinaca stacioniranih u Jokosuki prva dama Amerike je izabrala elegantan i efektan autfit.

U pratnji supruga, japanskog premijera i prve dame Akie Abe, Melania je zablistala u beloj haljini koja je suptilno izvirivala ispod efektnog modela žuto-belog mantila s cvetnim uzorkom. 

Budući da predsednička poseta Japanu traje ukupno 4 dana, očekujemo da tokom preostala dva vidimo još mnogo Melanijinih fenomenalnih kombinacija.

izvor: Stil.kurir.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/