Nekada obavezan samo na moru i to onaj lagani slamnati, koji je ujedno i deo svakodnevne opreme za odlazak na plažu, sada je postao vodeći aksesoar leta na gradskim ulicama.

Popularan boho stil odlično se dopunjuje sa ovom vrstom šešira, lepršave haljine od lana, šareni printovi, sve u sklopu neobaveznog šik izgleda.

Kako da: 3 jednostavne frizure koje možete nositi ispod kape ili šešira (VIDEO)

Ali to nikako ne znači da ovaj tip šešira ne možete poneti u onoj formalnijoj varijanti, poput klasične ženstvene kombinacije koja podrazumeva suknju A kroja, košulju i mokasine, naravno da možete, jer trend koji prati slamnati šešir takođe stiže iz sveta akesoara i u pitanju je čak i poprilično sličan materijal - to su naravno popularne basket bag ili korpe u vidu pletenih tašni.

3 superstajliš žene o cipelama, torbama i šeširima

Ipak, slamnati šešir najbolje izgleda u svom "prirodnom" okruženju - na plaži, dok su njegovi propratni detalji samo bikini i japanke.

Koliko efektan ovaj aksesoar može biti upravo na plaži najbolje demonstriraju poznate devojke, a tu je i jedan model sa Chanel revije - koji smo poprilično sigurni da ćemo viđati na pozbatim damama.


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/