Od 25. februara i zajedničkog nastupa na Oskarima Gage i Coopera, svet je praktično šiznuo!

Trebalo je dobrih nedelju dana da prođe, pa da glumac i pevačica konačno malo smire javnost i donekle nas ubede da je njihov live nastup za klavirom bio samo blef - dobro osmišljen marketinški trik, vrhunska gluma zbog koje smo poverovali da je među njima postoji mnogo više od odlične saradnje i druženja.

Skrivana od očiju javnosti: Sve o istoriji veze između Irine Shayk i Bradley Coopera

Naravno, nije potvrđeno da je Lady Gaga razlog za raskid slavnog para, a takođe glumac i manekenka još uvek nisu potvrdili istinitost ovih iskaza koji su do američkim medija došli iz raznih izvora bliskih paru.

Ono što se iz istih ovih izvora zvanično zna jeste to da su 44-godišnji glumac i 11 godina mlađa ruska lepotica okončali svoju vezu i dogovorili se da će ćerku Leu De Seine, koja su dobili u martu 2017. godine, podizati zajedno to jest imaće zajedničko starateljstvo nad detetom.

Kao što to obično i biva, vreme će otkriti šta se tu dobrim delom skrivalo iza otvorenih vrata, a ukoliko zaista postoji ta ogromna hemija između Lady Gage i glumca, o kojoj je Gaga u jednom trenutku govorila, onda je sasvim sigurno da ćemo ih uskoro negde već videti zajedno.

Irina Shayk i Bradley Cooper na ljubavnom ispitu: Šta se desava sa popularnim parom nakon stišane medijske bure?

Računamo na revnosne holivudske paparace da nam približe jednu od ovih teorija, a do tada oni su nam već servirali Irinine fotgrafije kako sa koferom napušta Bradleyevu vilu, kao i nešto kasnije njen odlazak kod manikira, gde nasmejeana telefonira.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/