Neki muškarci su toliko harizmatični, da poput magneta privlače suprotan pol, bez obzira na njihov bračni status.

(Gwyneth Paltrow: Zašto ne živi sa sadašnjim mužem i šta misli o Dakoti Johnson, devojci bivšeg muža)

Među poznatima su se istakla tri holivudska glumca koja ni jednu ženu ne ostavljaju ravnodušnom. 

A među njima su se našle i njihove koleginice, koje su zbog ovih muškaraca odrekle svojih brakova.

Ben Affleck

Početkom 2000-ih bili su jedan od najpraćenijih parova u medijima. Ali, retko ko se seća da je na početku njihove romanseJennifer Lopez bila udata za drugog supruga Cris Judd-a! On je javno tvrdio da ga je pevačica prevarila s Benom. Da je to moguća istina, pokazalo se neposredno nakon njihovog razvoda, kada je latino diva i zvanično počela vezu s holivudskim glumcem koja je trajala do 2004. godine.

Russel Crowe

Fatalni zavodnik "presudio" je braku Meg Ryan i Dennis Quaid-a. Holivudska glumica upoznala je slavnog filmskog gladijatora na snimanju zajedničkog filma "Dokaz života". Nije mogla da odoli njegovom šarmu i navodno su započeli tajnu aferu. Kad je javnost otkrila šta se događa, Meg i Dennis su podneli zahtev za razvod. Ali, nije potrajala ni veza između Russela i Meg. U kasnijim intervjuima Meg je priznala da ju je Dennis godinama varao i da je na kraju i ona popustila i počinila preljubu.

Richard Barton

Elizabeth Taylor udavala se osam puta u životu za sedam muškaraca. Fatalnom Richardu sudbonosno Da izgovorila je dva puta. Njihova ljubavna priča započela je 1942. godine iako su oboje bili u braku. Ona je bila udata za četvrtog muža, a on je bio oženjen prvom suprugom.

Prilagođeno sa portala Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/