Kada je Meghan pre nekoliko meseci istupila u javnost noseći suptilan crveni ruž na usnama, mnoge obožavatelje kraljevske porodice je to iznenadilo jer kraljevska pravila nalažu suptilnost i minimalizam kada su u pitanju šminka, nakit i, u većini slučajeva, odeća, u šta se crveni ruž baš i ne uklapa. 

Međutim, kako prenosi Pop Sugar, zbog velike razlike u ulogama između Kate i Meghan, neka pravila se ne odnose na obe. 

(Prva dama Francuske zablistala u vanvremenskom odevnom komadu)

Naime, ako princ Wiliam postane kralj, a Kate kraljica, njena uloga u Velikoj Britaniji postaće iznimno značajna, a veća odgovornost donosi i stroža pravila kada je izgled u pitanju.

S druge strane, vrlo su male šanse da princ Harry postane kralj, a Meghan kraljica zbog svih koji imaju pravo na titulu pre njega. Stoga je Meghanina uloga u kraljevskoj porodici automatski manja nego ona koju ima Kate pa je njoj dopušteno "kršiti" neka modna i beauty pravila koja nalaže kraljevska porodica. 

(Ženstveno i odvažno: Melania Trump demonstrira kako se nosi žuta boja ovog leta)

Upravo zato ćemo Meghan vrlo verovatno viđati u nešto kraćim haljinama nego Kate i sa hrabrijim make up-om jer su njene granice ipak nešto šire nego one koje mora poštovati vojvotkinja od Kembridža.

Izvor: Index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/