Njihovi zahtevi tokom turneja i poslovnih putovanja daleko prelaze osnovne potrebe, toliko da su ponekad bizarni, pa čak i bezobrazni.

10 najčuvenijih izjava Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 

Pop diva zahteva da u njenoj svlačionici sve bude belo - sveće, pod, cveće, apsolutno sve. Takođe, zahteva i privatni avion i luksuzne hotelske sobe za nju i njen tim. Personal od 75 ljudi i asistent za obrve neophodni su ovoj pevačici.

Mariah Carey

Mariah Carey je diva u pravom smislu te reči. Pevačica je tokom jedne turneje zahtevala je da na bini ima 20 belih mačića i 100 belih golubova. 

Sa slavom i bogatstvom poznati imaju mogućnost da zahtevaju skoro sve što im srce poželi. Želje nekih poznatih ostaju u granicama razuma, dok drugi zloupotrebljavaju svoj položaj.

14 najboljih citata Madonne: Oduvek sam želela samo jedno - da vladam svetom!

Madonna

Kraljica popa očekuje da sve vreme bude tretirana kao da je zaista kraljica. Ona zahteva potpuno novu dasku za toalet šolju za svaki novi nastup. Najdrastičniji potez joj je bio kada je zabranila klimatizaciju u svakom prostoru kroz koji može da prođe kako bi sačuvala glasne žice. Na njenoj turneji 2006. godine fanovi u Londonu su počeli da se onesvešćuju kada je temperatura skočila na 32 stepena. Tada nije ispoštovan taj njen zahtev zbog sigurnosti publike.

Gwen Stefani

Na jednoj od poslednjih turneja pevačica je zahtevala 30 flaša sa vodom i švedski sto na kome će biti servirana isključivo zdrava hrana.

Izvor: Glossy.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/