Prošle sedmice završena je Haute Couture Nedelja mode u Parizu, a Celine Dion je već uveliko obeležila ovaj značajan modni događaj i to sopstvenim modnim šoom na ulicama Pariza.

Tako se tokom njenih prvih pojavljivanja prošetala gradom svetlosti u belom asamblu koji je "skinut" sa modne piste. Prošlog meseca je upravo ovaj model "ponela" Gigi Hadid na modnoj pisti, da bi ga vrlo brzo Celine "oživela" obukavši ga za dnevno pojavljivanje.

"Dosadan" komad bez kog modni urednici ne mogu da zamisle svoj stil

Ovaj neobični izgled činio je oversized blejzer, odgovarajući bodi i par sandala.U večernjim satima, pevačica je dnevnu odeću zamenila živopisnom haljinom. Boja fuksije s velikom crnom mašnom, prijanjala je uz njeno vitko telo, dok je na nogama nosila par Miu Miu sandala.


Stilska inspiracija: Ovako maksi haljine nose poznate dame

Svojevrsku modnu šetnju, Selin Dion je započela je na samom startu haute couture nedelje kada se pojavila u kombinaciji perja i krzna. Na sebi je imala Atiko top bez bretela sa nojevim perjem obojenim u roze, čija cena je 2000 dolara. Svoj izgled je upotpunila sa neobičnim farmericama i sandalama sa krznom u pink boji. 

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/