Kada je odeća u pitanju, sa crnom bojom ne možete pogrešiti. To je definitivno najzahvalnija boja koju možete da nosite - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama. 

Ipak, nekako nam se čini da je opšte prihvaćeno mišljenje kako je crna boja rezervisana isključivo za hladne i tmurne dane. Odlučili smo da razbijemo taj mit i dokažemo suprotno.

U nastavku donosimo tri ideje kako svoj crni stajling možete da prilagodite proleću i letu, a tajna je u modnim dodacima:

4 neodoljive letnje haljine koje prikrivaju nedostatke

Bele patike

Osim što su trendi same po sebi, bele patike napraviće odličan kontrast u kombinaciji sa crnim stajlingom. Mogu se nositi uz jednostavne kombinacije poput crnih farmerica u klasične majice, ali i uz odelo, suknje ili haljine. Sa njima se ne može pogrešiti! Što se tiče modela patika, izbor je na vama. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara. U slučaju da baš nikako ne volite patike, isti efekat postići ćete sa bilo kojim drugim belim parom obuće.

Šarena marama

Postoji li išta što nas asocira više na sunčane dane od lepršave, šarene marame?! Ovaj dodatak daje poseban šarm baš svakom outfitu, a najbolje dolazi do izražaja u monohromatskim kombinacijama. Marame su još jedan u nizu "povratničkih" trendova iz devedesetih. Mogu se nositi na nekoliko različitih načina - oko vrata, u kosi, na torbi ili oko struka umesto remena. Uz to se mogu nositi na bezbroj različitih kombinacija. U radnjama su dostupne u različitim bojama i sa različitim printovima, a ovoga proleća vredi samo jedno pravilo - što šarenije, to bolje!

5 modela šortseva koji su must have ovog leta

Upečatljiva torba

Verujemo da ćete se sve složiti da upečatljiva torba može začiniti svaku kombinaciju pa tako i - "all black". U trenutku će uneti živost u crni stajling i učiniti ga efektnim. Budući da se crna odlično slaže sa svim bojama i printovima, na raspolaganju imate zaista veliki izbor različitih torbi. Torba može biti upečatljiva zahvaljujući neobičnom obliku, jarkim bojama, šarenim printovima, različitim teksturama... Važno je samo da bude što otkačenija!

Izvor: Cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/