Za inspiraciju ćemo se okrenuti uspešnim frizerskim tranformacijama poznatih.

A možda i vas podstaknemo na promenu imidža.

(Prvi pogled: Snažna poruka iza beauty kolekcije Lady Gage)

Najupečatljiviji frizerski makeoveripoznatih lica ove godine dolaze u formi dramatičnih rezova, boja i ekstenzija. 

Za pet, nama omiljenih novih izgleda, nastavite čitati.

(Royal style: Beyonce i Meghan Markle privukle najviše pažnje na premijeri "Kralja lavova")

Charlize Theron

Charlize se gotovo nikad nije odvajala od svoje prepoznatljive plave boje, osim ako je to od nje zahtevala neka uloga, no i onda bi se u što kraćem roku vratila već proverenoj opciji. Zato nas toliko čudi da joj ova tamno smeđa boja i oštri bob pristaju barem jednako dobro kao i plava kosa. Možda sada konačno možemo utvrditi da ovoj ženi ništa ne stoji loše.

Katy Perry

Ono po čemu je Katy poznata je svakako hrabar pristup frizurama. Od duge crne, preko roze i zelene, do platinaste pixie koja joj je obeležila pola 2019.godine. Pevačica je iznenadila kada je objavila selfi sa frizerom poznatih, pokazujući svoju novu dugu plavu talasastu fizuru, koja je, moramo priznati, veoma svedena varijanta kada je Katy u pitanju, ali joj odlično stoji.

Kaia Gerber

Transformacija Kaie Gerber definitivno je jedan od najuspješnijih celebrity makeovera ove godine, iako se radi o malom rezu, s obzirom da joj je kosa pre padala do ramena. Kaia je dokaz kako mala promena može potpuno promeniti utisak i upotpuniti lice na najbolji mogući način.

Beyonce

Bey je donedavnu boju meda zamenila prirodnijom varijantom bogate smeđe sa kontrastnim svetlim pramenovima i mekanim kovrdžama. Kao i obično, nije pogrešila.

Ciara

Iako se kasnije ispostavilo da je ovaj asimetrični bob koji je Ciara nosila na BET nagradama zapravo perika, moramo se složiti s njenim stilistom Cesarom Ramirezom kako joj ova frizura komplementira vrat i fantastično stoji.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/