Režije se prihvatio slavni reditelj Baz Luhrmann, a radnja filma prati odnos pevača i njegovog menadžera Cola. 

Dok je uloga menadžera poverena slavnom glumcu Tomu Hanksu, za ulogu legendarnog pevača odabran je mladi glumac Austin Butler, koji je srećnu vest potvrdio i na svom Instagramu. 

(Najbolje celebrity promene imidža u ovoj godini)

Ako do sada niste čuli za njega, pravo je vreme da otkrijete ko je ova nadolazeća hollywoodska nada.

Susret na sajmu odredio je put 

Austin Robert Butler je rođen 17. avgusta 1991. godine u Kaliforniji. A njegova glumačka karijera je započela sasvim slučajno kada ga je glumački agent kao 13-godišnjaka susreo na sajmu u Orange Countryju. Nakon toga počeo je pohađati satove glume te su se zaređala gostovanja u serijama za mlade. Svoju televizijsku karijeru je započeo u sklopu Disney Channela i Nickelodeona gde je glumio u uspešnicama poput Hannah Montane i Zoey 101. Od tada se pojavio i u serijama Zamenjene pri rođenju, te Dnevnicima Carrie Bradshaw. 

Od Disneya do Brodwaya 

Najveću dosadašnju ulogu ostvario je u MTV-jevoj fantastičnoj seriji Hronike Shannara u kojoj je igrao Wil Ohmsforda, polu-čoveka, polu-vilenjaka koji mora spasiti svoj svet od demona. Serija je potrajala dve sezone pre nego što je ukinuta 2018. godine. No, Austin nije očajavao već se okrenuo pozorištu i filmu. Na Broadwayu je uz Denzela Washingtona, Colma Meaneyea i Davida Morsea glumio u reizvedbi drame The Iceman Cometh za koju je primio brojne pozitivne kritike na čijim je krilima i osigurao ulogu Kralja rock & rolla. Dok film o velikom pevaču ne ugleda svetlo dana, Austina ćemo moći gledati u dugoiščekivanom filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu" u kojem je 27-godišnji glumac odigrao člana Charles “Tex” Watson, američkog ubicu i člana klana zloslutnog Charlesa Mansona.

Osam godina duga veza 

Osim na poslovnom planu, mladom glumcu cvetaju ruže i u ljubavi. Od 2011. godine je u ljubavnoj vezi s koleginicom Vanessom Hudgens. Zanimljivo, par se upoznao na snimanju High School Musicala šest godina ranije, no glumica je tada bila u vezi s kolegom Zacom Efronom. Par na društvenim mrežama rado deli fotografije iz svoje svakodnevice te su rado viđeni gosti na crvenim tepisima. Vanessa nije ni ovoga puta propustila da istakne koliko je ponosna na svoju drugu polovinu, te je s obožavaocima na Instagramu podelila svoje oduševljenje napisavši kako je "uzbuđena, ponosna i jedva čeka premijeru".

Muzika kao omiljen hobi 

Pošto se vrlo rano odlučio na glumačku karijeru, Austin je javnu školu pohađao samo do sedmog razreda, a potom je školovanje nastavio kod kuće. Osim glumom, bavi se i muzikom te svira gitaru i klavir. A ima i zanimljiv hobi - ne samo da svira gitare već ih i skuplja! Njegovi drugi hobiji uključuju sve aktivnosti na otvorenom koje mu pomažu da ostane u formi, poput košarke, planinarenja  i biciklizma. Baš poput njegove devojke Vanesse i mi s nestrpljenjem isčekujemo ovaj film! Kako se tebi čini ovaj odabir glumca koji će uteloviti velikog Elvisa?

Izvor: Miss7

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/