Budući da leto ne čine samo uobičajne dve ili tri nedelje godišnjeg odmora, već i desetak radnih nedelja, odlučili smo da se pozabavimo stilskim idejama za poslovne prilike.

(Ako već niste: Zato treba da kupite basket bag ove sezone)

Inspiraciju smo pronašli na Instagramu- među omiljenim trendseterkama.

Te vam u nastavku donosimo pregled must-have odevnih predmeta ove sezone za poslovne situacije.

(Ovo leto konačno investirajte u crno bele pruge)

Pastelno odelo

Ako je vaše radno mesto, poput mnogih, klimatizovano do visine polarnih uslova, predlažemo da se ovog leta držite odela. Ono što razlikuje letnja odela od ostalih je šarena paleta boja u kojima dolaze, a kao apsolutni hit ove sezone nametnula su se ona u pastelnim varijantama.

Bermude

Bermude su verovatno jedini prihvatljivi oblik kratkih pantalona na poslu (osim ako ne radite kao fitness trener), a prednostima poput udobnosti i praktičnih džepova dodajemo činjenicu da su ove sezone bermude doživele grandiozni povratak. Predlažemo kombinovanje s košuljom ili odgovarajućim blejzerom.

Široke pantalone

Duge pantalone nisu baš najudobniji izbor za vruće letnje dane, ali ako ih vaš tip posla zahteva, olakšajte sebi  i dajte koži da diše u širokim pantalonama. Kombinujte ih s užim topom kako vas kombinacija ne bi pojela.

Bela košulja

Bela košulja uvek će biti odličan izbor za svaku poslovnu priliku. Neke se stvari jednostavno nikad neće promeniti.

Haljina-košulja

Udobnost spavaćice i profesionalnost košulje- spojite najbolje od oba sveta i u svoje najdraže radne kombinacije uvedite haljinu-košulju.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/