Čuvena glumica poslednjih par godina ne ističe preterano svoje stajlinge, sklonija je biranju klasičnih komada, sem kada su u pitanju specijalne prilike poput premijera ili gostovanja u inostranstvu.

Međutim, čak i tada, lepa Angie ume da posegne za igrom na sigurno po pitanju aksesoara, a pogotovo kada su u pitanju poslovna izdanja.

Ipak, ova igra na sigurno za nijasu je drugačija od one najklasičnije varijante i baš zato ume da izgleda izuzetno dobro.

Naime, već dobar niz godina unazad nude nijansa postala je deo palete klasičnih tonova, poput crne i bele, iz očiglednog razloga, jer je neutralna, a Angelina je bila jedna od prvih holivudskih diva koja je prepoznala moć ove boje.

Glumica uglavnom nosi štikle u ovom tonu, zbog čega njeni stajlinzi uvek za nijansu deluju senzualnije.

Možda jedan od najboljih primera za to jeste UN konferencija na kojoj je držala govor, dakle: specijalna i svečana prilika za koju se Angie obukla krajnje poslovno i klasično (bela košulja i crna pencil suknja) ali je umesto klasičnih crnih, izabrala nude salonke.

Da su u ovaj stajling inkorporirane crne štikle, utisak bi bio potpuno drukačiji, svakako strožiji, možda čak i seksepilniji, ali nikako pomalo senzualan i krajnje damski kao sa izborom obuće u ovoj boji.

Tekst: M.B.