Latino diva trenutno promoviše svoj najnoviji film pod nazivom Dora And The Lost City Of Gold, razlog zbog koga je juče Menhetnom nekoliko puta prošetala u različitim outfitima.

Naime, glumica je gostovala u nekoliko emsija najvaljujući svoj novi projekat.

Prvi stajling u kome se pojavila nama je ujedno i omiljeni, s obzirom da poseduje prefinjenost, eleganciju, ali i detalje koji naglašavaju zabavnu stranu outfita.

Letnja sezona je nezamisliva bez ovog komada: 1 suknja = 5 totalno različitih kombinacija

U pitanju je haljina u boji breskve sa jedne strane, te bele sa unutrašnje strane, čija se forma postiže kaišem ustručenim u pojasu, dok se efektnost modela ogleda zapravo u zadnjem delu koji otkriva otvorena leđa i preklapanje materijala na suknji.

Sledeća toaleta koju je lepa Eva izabrala za naredno gostovanje, isticala se krojem koji srogo prati liniju tela, a u pitanju je haljina midi dužine sa kragnom i dugim rukavima, koja se pored kroja ističe i zelenom bojom u tonu borovine - nijansa koja brineti odlično pristaje.

"Gole" sandale: Najveći modni trend 2019. po magazinu Vogue

Tu je i all black izdanje u vidu kombinezona, mada je zapravo u pitanju komplet: bluza sa peplum završetkom, te pantalone blago zvonastih nogavica.

Koji glumičin stajling smatrate najefektnijim?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/