Najbolje revije sa Nedelje mode u Njujorku

Monohromatski minimalizam - TIBI

Amy Smilovic u novoj kolekciji za svoj brend TIBI prikazuje minimalizam kojem apsolutno ništa ne nedostaje.

Iako jednostavne, monohromatske kombinacije u gotovo svim lookovima izgledaju veoma efektno. Detalji na ramenima koji menjaju formu, pomalo oversized fit kada je reč o kaputima i muška kolekcija neke su od osnovnih novina u TIBI kolekciji za proleće/leto 2020.

Njujork kao inspiracija - Michael Kors

Kao rođeni Njujorčanin, inspirisan svojim gradom i Amerikom Michael Kors predstavlja kolekciju Proleće-Leto 2019 koja na najbolji način predstavlja kako samog dizajnera tako i američku modu.

Jednostavni komadi oplemenjeni su detaljima poput zezda koje simbolizuju Ameriku. Takođe, kolekcija obiluje i reinterpretiranim tailoring komadima kao što su blejzeri, ali i kaputi. Paleta boja je naravno inspirisana prepoznatljivima bojama američke zastave: teget, crvena i bela.  

Revija u Harlemu - Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger se vraća tamo gde je sve počelo - u Njujork. Kao i obično, Tommy je priredio sjajan spekatkl, ovog puta u čuvenom Apollo pozorištu u središtu Harlema.

Veoma uspešan trend “See now, buy now“ se nastavlja tako da je kolekcija već dostupna u prodavnicama i na nju ne moramo da čekamo narednih 6 meseci. Poznata saradnja sa Zendajom koja je počela prošle sezone, ovde se završava. 

Kolekcija proleće/leto 2020: Da li je Victoria Beckham boginja suptilnog seksepila?

Snaga boja - Sally LaPointe

U kolekciji za proleće-leto 2020 dizajnerke Sally LaPointe dominiraju snažne boje.

Iako minimal i jednostavna, kolekcija ističe siluetu na jedan neuobičajen način. Transparentni komadi, geometrijski precizan miks boja koje se savršeno uklapaju i lagani letnji plaštevi neki su od najupečatljivijih komada.

Moda za svakoga - Christian Siriano

Christian Siriano već sezonama unazad dokazuje da je njegova odeća za svakoga bez obzira na građu. Veliki broj plus size modela dokazuje da svako može podjednako dobro nositi njegove komade.

Ako bi trebalo pronaći jednu reč koja bi opisala Sirianovu kokekciju to je definitivno glamurkoji se oslikava u odličnom spoju boja, printova, detalja i grandioznih formi.

Autor: Petar Spasojević