1. Kaiš

Svejedno da li je crni ili beli, uzak ili širok, kratak ili dugačak – zbog kaiša će svaki komad odeće odmah izgledati „opuštenije“. Na primer možete ga kombinovati sa kratkom letnjom haljinom ili uskim farmericama. I voilà – spremne ste! U zavisnosti od situacije, možete kombinovati i različite materijale. Primera radi, kožni lakirani kaiš slaće poruku seksi i samouverene devojke, dok je kaiš od svile nekako više za one nežnije. Nema granica za vašu kreativnost – opustite se i upotrebite maštu!

2. Crne naočare za sunce

Crne sunčane naočare daju  „ono nešto“ te s lakoćom privlače poglede. Tamne naočare i jednobojni outfit - odličan street style look u par minuta. A "extra dodatni" savet: Crne naočare savršen su modni dodatak i za dan posle dobre žurke!

3. Clutch torbica

 Bez dobre torbice nema dobrog outfita. Međutim, koji model je najbolji? Pogađate: clutch torbica! Vaša odeća se uvek može fino iskombinovati u boji s clutch torbicom. Možeš je nositi sa ili bez ručki. Osim toga, štedi prostor i jednostavno je lepa oku. Mala je, ali fina – i možeš je nositi uz farmerice, kožnu jaknu, bluzu, dugu i kratku haljinu –  ma sa čime god poželite, izbor je na vama...

Izvor: Miss7/Elle.rs