Rođena u Rusiji, ali odrasla u Hamburgu, Xenia od nedavno živi u Parizu. Na nekim listama po zaradi pretekla je čak i Caro Daur (još jednu superblogerku iz Nemačke), a redovno je svrstavaju i među Top 5 svetskih influencerki.

Xenia je započela svoj blog još 2015. godine, bez ikakvih velikih očekivanja. Zapravo, čak nije potpisivala ni svoje prezime. Pseudonim joj je bio Xenia Van der Woodsen- (pogađate odakle je „pozajmila“ prezime), jer nije htela osramotiti oca koji se bavio ozbiljnim poslom (bankar), tim svojim, u to joj se vreme činilo, neozbiljnim hobijem.

Dakako da se danas hobi pretvorio u vrlo unosan biznis, Xeniu na Instagramu prati više od milion followera, redovno posećuje nedelje mode i glamurozne destinacije, i sarađuje sa top brendovima.

Kako je to postigla?

Simpatičnom „down to earth“ ličnošću koja se prepoznaje na fotografijama, ali i naravno odličnim stilom.

Xenia zna prepoznati koji su to IT komadi, među prvima je počela nositi Botteginu „pouch“ torbu ( koja joj je i danas jedna od najdražih, često je vidimo na njenom feedu), ove sezone voli čizme preko kolena, ne boji se isprobati najnovije trendove, koje uvek nosi na poseban način.

Jedan dan od glave do pete u crnom „Matrix„ looku, drugi dan ozbiljna u sakou koji odaje bussines look, a treći ultraseksi u visokim čizmama i mini haljini, Xenia nam može poslužiti kao stilska inspiracija za razne prilike i raspoloženja.

U nastavku pogledajte kojim nas je još genijalnim outfitima oduševila!

Izvor: Elle.hr/Elle.rs