Iako su crvenim tepihom prodefilovala neka od najvećih imena iz sveta modelinga, a mnogo od njih su se i istakla svojim vrlo zapaženim outfitima, niko od njih nije uspeo da spoji eleganciju, seksepil, sopstveni stil i trendy look u jednom potezu, makar ne onako kako je to učinila Irina.

U londonskom Royal Albert Hallu održao se jedan od modnih događaja godine - British Fashion Awards. 

Od pobednika čuvene modbe manifestaije ponajviše se i sa razlogom, istakao kreativni direktor Bottega Venete, Daniel Lee koji je odneo nagrade u svim kategorijama u kojima je bio nominovan - Najbolji dizajner aksesora, Najbolji dizajner ženske odeće, Brand godine i Dizajner godine. 

Modelom godine proglašena je  Adut Akech, dok je Naomi Campbell sada i službeno prepoznata kao modna ikona. 

Giorgo Armani dobio je priznanje za izvanredno dostignuće, a brend Rihannin Fenty osvojio je nagradu u novoj kategoriji Urbanog luksuza.

Događaj su naravno pratila velika dizajnerska i modeling imena, tako je jedan od hostova večei koji je predao nagradu bila predivna Rosie Huntington-Whiteley u još lepšoj zlatnoj haljini kreiranoj upravo od strane pobedničke dizajnerske kuće - Bottega Veneta.

Ipak, takav dizajnerski komad se i očekivao od hosta večeri.

Međutim, čak i ovu kreaciju Irina je uspela da zaseni svojom glamuroznom srebrno-sivom haljinom urađenom po meri od srane legendarne britanske modne kuće Burberry.

Duga haljina isticala se šlicem na prednjem delu, te značakno otvorenim dekolteom, naglašenim obrubom sa ružama načinjenim od istog materijala.

Haljina dugih rukava isticala se i krojem koji je u potpunosti pratio liniju tela, a čija efektnost je bila tolika, da dodatni aksesoari uopšte nisu bili potrebni.

Ipak jedan od detalja došao je do izražaja i to samo zato što se odlično uklopio, u pitanju su sandale sa kaišićima u identičnoj nijasni haljine.