Na Chanelovoj tradicionalnoj reviji pod nazivom Métiers d'Art, koja se održala 18 put po redu, a koja slavi umeće ručnog rada u svetu dizajnirane odeće, pojavila su se kao i svake godine u prvom redu poznata imena javne scene, koja su ujedno i zaštitna lica ove legendarne francuske modne kuće.

A najviše su se očekivano istakle glumice Penelope Cruz, Kristen Stewart i  Lily-Rose Depp.

Međutim, među njima svojom pojavom i stajlingom ubedljivo je najviše privukla najstarija lepotica, čuvena španska filmska zvezda naravno.

45-godišnja Penelope na reviji se pojavila u fenomenalnoj maloj crnoj haljini.

U pitanju je haljina koja dolazi iz Chanle kolekcije za proleće-leto 2020. a ističe se volumizonom formom na suknji i rukavima.

Tako je donji deo kracije naglašen glamuroznim perjem, kome propriciju u formi pravi gornji deo kroja: transparentna svilena bluza sa karberima u predelu kragne i rukava.

Pojas je maksimalno istaknut i ustručen srebrnim kaišem, te kracija sveukupno odaje utisak ujedno vrlo seksepilne, glamurozne i elegantne večernje haljine.

Prelepa Penelope istakla je efektnost haljine prvenstveno svojom prirodnom lepotom, zavidnom linijom, tenom i dugom, puštenom kosom, te efektnim aksesoarom u vidu velikih srebrnih minđuša sa biserima i dijamantima.