Beograđani prvi put imaju priliku da uživaju u festivalu koji odiše prazničnim duhom svetskih metropola.

Adrija medija magazini u saradnji sa kompanijom Coca-Cola donose u Beograd drugačiji praznični festival: New Year's District, koji je otvoren 10. decembra u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu

Ovog vikenda magazin ELLE poziva vas da u duhu tema koje podržava, osetite prazničnu čaroliju na eco friendly način - zajedno sa nama ispratite najveći modni trend u 2020. godini - upcycling!

Upcycling ili upcikliranje podrazumeva : proces iskorišćavanja materijala na način koji povećava njegovu vrednost i čini ga iznova atraktivnim, umesto bacanja.

Nažalost, moda je posle petrohemijske industrije, drugi po veličini zagađivač na svetu.

Ova poražavajuća činjenica osvestila je brojne modne brendove, ali i ljubitelje mode da izgrade zdraviji odnos prema odevnim predmetima.

Ukoliko produžite vek svoje garderobe sa samo jedne na dve godine, zagađenje planete se smanjuje za čak 24 odsto godišnje!

Zato vas skupa sa našim dragim saradnicima, poznatim dizajnerima i stilistima, pozivamo da staroj odeći udahnete nov život.

Pokažimo zajedno u okviru ovog jedinstvenog prazničnog festivala zašto volimo tu divnu stranu mode, sa kojom možemo da budemo kreativni i igramo se, a u isto vreme podržimo jedan od najvećih aktulenih projekata u fashion svetu: pokretanje svesti o održivoj modi!

Mi ćemo u nedelju to da uradimo na najjednostavniji i najzabavniji način: umesto kupovine novog, osvežićemo stari komade garederobe.

Pitate se kako?

Donesite nam crnu staru majicu koju ste već otpisali, a naš modni tim će na kreativan način da obogati vaš odevni komad brendiranim bedževima, Elle trakama i Elle etiketama. Dođite da kreiramo zajedno i staroj odeći podarimo nov život.

Čekamo vas u nedelju da zajedno krojimo pametne trendove! 

Festival su podržali Coca-Cola, Superstar TV, Opel, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/