Na predstavljanju kolekcije visoke mode za italijansku modnu kuću Valentino, Irina Shayk pojavila se u veličanstvenom ogrtaču i haljini sa pritnom prepoznatljivih mmotiva iz japanske etno kulture.

Svilena crna haljina isticala se mašnom na okovratniku, a ogrtač šlep dužinom, te je Irina izgledala poput svojevrsne kraljice piste.

Samo koji sat nakon šetnje pistom za Valentino, ruska lepotica pridružila se timu legendarnog francuskog modnog dizajnera Jean Paul Gaultieru.

U ovoj postavi manekenka je imala identično beauty izdanje: razdeljak na sred glave, zalizanu kosu i niski rep, te neutralnu šminku koja uključuje puder, tek nešto nude senke, maskaru i nude karmin.

Međutim, kada je njen stajling bio u pitanju, tu već nije bilo ničega neutralnog.

Transparentna korset haljine u boji slonove kosti, podsetila je na čuveni Madonnin korset koji je nosila tokom Erotica turneje, a iza čijeg dizajna naravno stoji Jean Paul Gaultier.

Upečatljiv izgled uparen je sa crnim ogtačem, koji je visio na njenim leđima (vezan za vrat) dok se posebno isticao detalj u vidu Ajfelove kule na najlon čarapama.

Irina je takođe zatvorila reviju i to u izuzetno ekstravagantnoj, crnoj večernjoj haljini.