Od trenutka kada  su počele da kruže glasine kako se princ William viđa sa Kate, britanska nacija na ovu vest regovala je vrlo pozitivno.

Lepa, pametna, fina, iz dobre porodice i "obična". 

Kako je vreme prolayilo, a uloga Kate Middleton u kraljevskoj porodici bivala sve značajnija, tako su i njena zaduženja bivala veća, kao i svi prijemi i dogašaji na kojima je očekivano da se pojavi kao predstavnik kraljevske porodice.

Tako je danas raspored vojvotkinje od Kembridža pretrpan praktično i za sve te prilike, naravno neophodno je da Kate izgleda na visini zadataka, na kraju dana ona ipak predstavlja najvažniju porodicu u državi.

Zato ne treba da čudi kada se pojavi u izdanjima koji vrede na hiljade evra.

Ono što pak čudi i što modni kritičari primećuju, jeste da vojvotkinja od Kembridža neretko nosi outfite koji praktično svi možemo da priuštimo.

U pitanju su poznati high-street brendovi, koji mogu da se kupe u svim većim gradovima Srbije, a Kate ume da izabere odličan komad i da mudro uklopi, baš kao što je činila i pre no što je postala deo aristokratije.

Iako da se razumemo, ona nikako ne mora to radi, Kate zaista ne odustaje od lepih i pristupačnih komada, zbog čega je žene i Britaniji veličaji.

I pokušavaju da kopiraju njen stajling, naravno.

Ovoga puta, pre nekoliko dana Kate Middleton viđena kje tokom obavljanja jedne od svojih javnih dužnosti, u šik zimskom izdanju koje je podrazumevalo dugi bež kaput, crne antilop čizme na štiklu i vrlo efektnu plise suknju sa animal printom.

U pitanju je suknja iz Zarine aktuelene kolekcije, a cena joj je 12 evra.

Fanovi smatraju da vojvotkinja svojim stajlingom želi da stavi do znanja kako je jedna od nas.

Ne znamo da li je to tako, ali znamo da Kate ume odlično da ukombinuje sezonske komade.