Ovan

Imate dosta samopouzdanja i to pozitivno utiče na Vašu vezu. Blistate i dobijate komplimente sa svih strana. Ova nedelja je kao stvorena za flert, naročito ako ste na nekom putovanju. Pozitivni ste i imate višak energije. Uspeh na poslu je zagarantovan, ali nemojte da trošite previše novca.

Bik

Možete ići na neko kraće putovanje i tamo upoznati neku zanimljivu osobu. Ove nedelje ćete biti pozitivniji i mnogo bolje raspoloženi. Imaćete potrebu da putujete i da se usavršavate, pa je sada vreme da se porazmislite o tome. Budite prijatni prema drugim ljudima, prema saradnicima, iako Vam se možda ne dopada na koji način obavljaju neke obaveze.

Blizanci

Prilično ste napeti. Iskoristite šansu i započnite vezu dok Merkur nije retrogradan, jer ćete lako doći do dogovora sa drugom osobom. Odlična je nedelja za saradnju. Moguća su poslovna putovanja, a tako ćete lakše doći do uspešnog rešenja i poboljšanja finansija.

Rak

Moguć je priliv novca. Konačno ćete biti zadovoljni trudom koji ulažete u rad. Izvesna je dobra saradnja sa svima. Osobe sa kojima ste pre sarađivali mogu da Vas opet pozovu za neki novi posao. Preko posla je moguće novo poznanstvo. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza jer će to loše da se odrazi na vaš odnos.

Lav

Više ćete se truditi i lakše doći do novca jer će Vam to biti velika briga. Dajte sve od sebe da drugi ne primete da ste nervozni i da imate previše obaveza. Strastveni ste i energični i morate da uložite više vremena u posao da bi sve bilo savršeno.

Devica

Naglašeno je polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite poboljšanju odnosa sa drugima. Osećate se sjajno. Možete dobiti dobre vesti u vezi sa osobom koja Vam se dopada. Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći u vezi sa ljubavlju. Ne nervirajte se ako nemate baš odličan odnos sa partnerom, jer sve možete da popravite do kraja nedelje

Vaga

Ove nedelje ste fokusirani na porodicu. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete se bolje osećati. Popričajte sa osobom koja Vam se dopada, možete ići na neko novo mesto u gradu ili do bioskopa, pozorišta. Venera podržava komunikaciju i komplimente. Flert na poslu je moguć. Pozitivni ste i želite samo da održite stabilnost. Ne dozvolite da Vas drugi poremete. Moguć je stres od polovine nedelje. 

Škorpija

Neke mlađe osobe sa kojima radite Vam mogu pomoći da uradite sve kako treba, da nemate zastoj na poslu. Pomalo ste usporeni. Komunikativni ste, ali ne može niko da odradi Vaše obaveze umesto Vas. Privatnost mora da Vam bude na prvom mestu. Neke osobe koje su bliske mogu pokušati da Vas izbace iz takta na poslu. Ne zapostavljajte ljubavni život zbog posla.

Strelac

Imate odličnu komunikaciju sa drugima. Možete ove nedelje ostvariti dobru saradnju sa nekim osobama. Mogući su novi kontakti koji će Vam biti od koristi. Preko prijatelja možete da dobijete priliku da radite neki novi posao. Bićete svakako uspešni na kraju nedelje u svemu što ste zamislili. 

Jarac

Zauzeti, nemate razlog da se brinete što se tiče partnera. Ako ste slobodni ne ulećite u neku novu vezu. Moguće je da će neka osoba biti neiskrena prema Vama, pa se ne poveravajte previše. Gledajte da sve obaveze završite na vreme i pazite gde ostavljate dokumenta i ključeve jer je moguć gubitak istih. Neka osoba sa kojom sarađujete Vam neće biti baš naklonjena, pa se potrudite da ne ulazite u rasprave. Imate višak energije.

Vodolija

Bićete prezadovoljni novčanom situacijom. Sve ide kako treba. Možete lako da napredujete ove nedelje. Ipak, želite da Vas drugi pohvale za sav trud. Nađite vreme za odmor, nemojte samo da preterujete u posvećenosti poslu. Moguće je neko putovanje u drugoj polovini nedelje. 

Ribe

Niste zadovoljni stanjem na poslu. Potrudite se da date sve od sebe, a sreća će Vas poslužiti. Imate podršku drugih ljudi, naročito ako sarađujete sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje. Pokušajte da odradite sve temeljno sami, tako je najbolje za Vas. Dobro se organizujte da Vaša veza ne bi trpela. Ne planirajte previše obaveza, ostavite neko vreme slobodno za privatni život. Mogući su iznenadni troškovi u kući.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.